A Presidio egy független biztosítási alkusz cég

Rendszeresen megvizsgáljuk Ön helyett biztosításait, legyen szó a cégéről vagy autóflottájáról, nyomon követjük biztosításai évfordulóit, hogy Önnek ne kelljen.

Biztosításai biztonságban

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt az Ön biztosításai tekintetében, mivel Ön helyett nyomon követjük biztosításait, fogadjuk biztosítási leveleit, majd értelmezzük azokat, ellenőrizzük díjaikat.

Módosítjuk Ön helyett biztosításait amikor ez szükséges. Versenyeztetjük a biztosítókat a szerződéseiért, illetve folyamatosan egyeztetünk Önnel ezzel is minimálisra csökkentve az időt amit ezzel töltenie kell.

A legtöbb cég maga végzi biztosításai ügyintézését, ami rengeteg időt vesz el a kollégáktól. Ezt most velünk megspórolhatja, ráadásul a szakértelem hiánya miatt sok hibás biztosítás jön létre.

Függetlenség és tapasztalat

Független Biztosítási alkuszként dolgozunk, 17 biztosító társasággal állunk folyamatos kapcsolatban, hogy Önnek a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújthassuk.

Vállalatunk már 1995 óta működik független biztosítási alkuszként. Szakterületünk a vállalati vagyon és felelősségbiztosítás, hajóbiztosítás, egészségbiztosítás nyugdíjbiztosítás, társasház biztosítás.

Folyamatosan elérhetőek vagyunk írásban, telefonon, vagy akár személyesen is. Káreseménykor segítünk a bejelentésben, jelen vagyunk kárfelvételkor, hogy Ön mindig a legjobban járjon.

Mi Önnek dolgozunk, hogy időt takaríthasson meg

A Presidio mindent megad Önnek amire szüksége lehet a biztosítások terén. Önnek a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújtja, miközben Önt képviseljük a biztosítókkal szemben.